Ливърпул е влязъл в дискусии с Фулъм за евентуална сделка с левия бек на „котиджърс“ Антони Робинсън през идния трансферен прозорец. Новината дойде от пресата в Англия, след като „червените“ имат сериозни проблеми в лявата зона на защитата.

Това стана факт, след като с контузии са Анди Робъртсън и Костас Цимикас и така Джо Гомес започна да се подвизава в тази зона от терена.

26-годишният бранител подписа договор с Фулъм през лятото за пет години с оглед чудесната си форма за лоноднчани, а през този сезон има три гола в 18 мача. Все пак информациите гласят, че Робинсън е склонен да премине на „Анфийлд“, но сега предстоят разговори на ниво клубове.

Друг вариант за Ливърпул е да върне 21-годишния уелски младок Оуен Бек, който играе под наем във ФК Дънди. Бек играе силно за шотландския тим, а мениджърът Тони Дохърти потвърди, че Ливърпул е влязъл в контакт и с тях той да се върне през зимата от наема.

„По средата на дискусиите сме, но все още няма крайна договорка. Всички страни са доволни от наема на Оуен в Дънди, така че ще видим какво ще стане“, обобщи мениджърът на шотландците.