Отборът на Ливърпул обмисля да привлече звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. 21-годишният английски национал е отбелязал 16 гола и е осигурил още 20 асистенции в 37 мача за „жълто-черните“ във всички турнири през този сезон.

Чудесната му форма не е останала незабелязана, като интерес към него има от страна на английските Манчестър Юнайтед и Челси.

Сега обаче журналистът на „Bild“ Кристиан Фокнър разкрива, че Ливърпул отново е готов да наддава за 21-годишния младок.

„Това наистина е вярно, Ливърпул отново иска Санчо. Той е в списъка им, особено защото не знаят какво ще се случи със Салах, който мисли за трансфер. Челси също проявява голям интерес, като Испания също е опция пред него. Ако Салах трябва да бъде продаден, тогава със сигурност ще има Санчо ще отиде в Ливърпул“, заяви Фонкър.

Манчестър Юнайтед беше силно свързан със Санчо през миналото лято, но до сделка така и не стигна заради исканата от Дортмунд сума от около 120 милиона евро. Сега обаче се твърди, че „вестфалци“ са готови да намалят цената му до 50 милиона британски лири.

Междувременно Челси също е свързан със Санчо, тъй като мениджърът Томас Тухел ще се стреми да подсили състава си преди началото на следващия сезон.