Противоречивите слухове за бъдещето на футболиста на Ливърпул Фелипе Коутиньо продължават. Според последните информации в AS „мърсисайдци“ продължават да са категорични в отказа си да продадат бразилеца, който се превърна в основа цел на пазара на Барселона.

Твърди се, че шефовете на английския гранд са имали среща с играча, като са го информирали, че нямат намерение да се разделят с него. Същевременно запознати, казват, че самият национал на „селесао“ има желание да смени клубната си принадлежност и да премине на „Камп Ноу“.

Коутиньо отказа да играе за Ливърпул в Шампионската лига

До часове се очаква Барселона да депозира четвърта оферта за Коутиньо. Твърди се, че тя ще се равнява на 160 милиона евро. Близки до Ливърпул обаче казват, че ръководството на клуба ще реагира като в предходните три случаи – с категоричен отказ.

Сагата край няма: Клоп вече търси заместник на Коутиньо

От „Анфийлд“ избрали тази линия на поведение на първо място, защото Коутиньо е важна фигура в състава им, а след това и защото трудно биха намерили негов заместник с парите, които биха получили по евентуална сделка с „блаугранс“. „Червените“ отчитали главозамайващия скок в трансферните суми и искали да се предпазят от грешки.