Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вече разкри, че тимът му още търси подходящ халф за подсилването на средната линия на отбора заради кризата с контузени играчи в полузащитата.

„Колкото повече наближава края на трансферния прозорец, толкова по-малко вероятно ще вземем полузащитник. Но ние не сме излезли от тази идея и продължаваме да търси. Трудно е, защото със сигурност има играчи, които са правилни, но те имат различни „проблеми“ - с договорите или клубовете не искат да продават“, каза Клоп.

Guilliver/GettyImages
20 снимки

„Не можем да докараме някой насила. Четвъртък 23 часа е крайният срок. Когато всичко свърши, ще видим дали сме взели някого. Тогава ще съм наистина щастлив, тъй като ще спрем да мислим всички за това“, допълни германецът.

Редица имена бяха свързвани с трансфер на „Анфийлд“, след които Джуд Белингам от Борусия Дортмунд, Исмаел Бенасер от Милан, Карлос Солер от Валенсия, Леандро Паредес от Пари Сен Жермен и дори Френки Де Йонг от Барселона.

Сега обаче мърсисайдци са насочили поглед към футболиста на Астън Вила - Дъглас Луис, който може да напусне „виланите“ в посока Ливърпул в последните часове на прозореца, твърди журналистът Матеус Леал.

Според неговата информация, „червените“ са отправили оферта от 20 милиона паунда за полузащитника, който има желание да смени клубната си принадлежност.