Ливърпул се подготвя за живота след Мохамед Слах, ако египтянинът реши да напусне клуба след края на сезона. Нападателят има договор с мърсисайдци до другото лято, но от доста време е свързван с трансфер в Саудитска Арабия.

Напускането на Салах би било като огромен удар за 19-кратните шампиони, тъй като той оказа огромно влияние след преминаването си в Мърсисайд през 2017-а година, отбелязвайки 207 гола в 337 изяви. Както е известно, мениджърът Юрген Клоп също ще си тръгне след края на сезона.

По тази причина на „Анфийлд“ вече се оглеждат за негов заместник и Mundo Deportivo твърди, че Ливърпул е насочил поглед към негов съотборник в националния тим на Египет. Става дума за Омар Мармуш, който от този сезон играе в Айнтрахт Франкфурт. Според информацията, мърсисайдци обмислят да предложат 60 милиона евро за неговите права.

25-годишният Мармуш може да играе както в центъра на атаката, така и по крилата. Той пристигна при „орлите“ със свободен трансфер от Волфсбург и вече има 15 гола и 6 асистенции в 33 участия. Мармуш живее и играе в Германия още от 18-годишен. За националния тим пък е записал 31 двубоя с 5 попадения в тях.