Ливърпул може отново да се обърне към германската Бундеслига за нови попълнения в халфовата линия преди затварянето на трансферния прозорец. По-рано тази седмица мърсисайдци привлякоха капитана на Щутгарт – Уатаро Ендо.

Не е тайна обаче, че мениджърът Юрген Клоп е почитател на Райън Гравенберх от Байерн Мюнхен и от доста време насам босът на „червените“ и ма желание да го привлече. Нидерландецът така и не успява да си спечели титулярно място при баварците, откакто се премести на „Алианц Арена“ от Аякс и остана неизползвана резерва при победата с 4:0 срещу Вердер Бремен в откриващия мач за новия сезон в петък.

TZ съобщава, че главният скаут на Ливърпул - Дейв Фалоуз, наскоро е пътувал до Германия, за да получи подробна информация именно за Гравенберх, а Bild предполага, че „червените“ скоро ще направят оферта за него на стойност от 20 милиона паунда.

Тази сума обаче едва ли ще впечатли Байерн, за който се твърди, че не е склонен да продаде 21-годишния полузащитник толкова близо до края на трансферния прозорец.