Трансферните планове на Барселона за нападателя на Олимпик Лион Мемфис Депай ще зависят от бъдещето на Антоан Гризман. Това твърди главният редактор и основател на испанския електронен вестник „Okdiario“ Едуардо Инда, докато даваше интервю за „El Chiringuito“.

„В Куман (треньорът на Барселона) има разочарование и тъга заради Гризман. Той е страхотен играч, но в последно време формата му рязко падна" каза Инда.

„Първото нещо, което той направи бе да заложи на него и да му даде шанс, но сега той се чувства разочарован от това. Би искал да го продаде през зимния трансферен прозорец и Лион е готов да го вземе. Ако Гризман отиде в Лион през януари, Депай ще дойде в Барселона, без да се доплаща нищо.

„В края на сезона, ако Лион или клубът, който го е взел, реши да го задържи, ще трябва да плати чак тогава на Барселона. Освен това Бартомеу (президентът на Барса) иска да го продаде, за да балансира финансите в клуба", допълни още Инда.

Гризман, който има договор на „Камп Ноу“ до лятото на 2024 година, е участвал в пет мач от началото на сезона в Ла Лига, като в 4 от тях бе и титуляр, но няма нито гол, нито асистенция. Французинът не взе участие и при победата над Ференцварош в Шампионската лига.