Разкриха част от трансферните планове на новака в елита Лийдс Юнайтед. Отборът на Марсиело Биелса планира да привлече игарчи на Тотнъм, Жирона и Щутгарт.

Първият е Хуан Фойт от Тотнъм, съобщава "The Sun". Според източника лично Биелса настоява за евентуална сделка за 22-годишния аржентинец. Шефовете на Лийдс са готови да предложат 16 милиона евро за играча.

През сезон 2019/20 Фойт изигра 7 мача за Тотнъм и не се представи добре. Transfermarkt.com оценява правата на защитника на 13,5 милиона евро.

Второто споменавано име е нападателя на Жирона Кристиан Стуани. Уругваецът прекара две години в английския футбол с Мидълзбро между 2015 и 2017 година, като тогава наниза 16 гола в 68 участия, преди да премине в каталунския клуб през 2017 година.

През трите си сезона в Испания, Стуаникато реализира 69 гола, включително 40 през двете кампании в Ла Лига и още 29 през този сезон във втория ешалон на страната. 

Според "90mins.com" отново Биелса е поискал клубът да предприеме ход за нападателя това лято, тъй като се стреми да засили атакуващите възможности на отбора.

Миналото лято Стуани подписа нов договор до лятото на 2023 година, като в него има записана откпуна клауза от 20 милиона евро.

Последното име, което се споменава е това на Николас Гонсалес от Щутгарт, който ще се завърне в Бундеслигата през следващия сезон. 22-годишният аржентинец играе като нападател и през изминалата кампаня реализира 14 гола в 27 мача във Втора Бундеслига. В момента той е оценяван на 9 милиона евро.