Една от големите звезди на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски категорично опроверга слуховете, които го свързват с Реал Мадрид. Полякът сподели, че иска да даде всичко най-добро от себе си на баварския колос и добави, че той и колегите му имат сили да спечелят Шампионската лига през този сезон.

Левандовски за Реал: Не се интересувам от спекулации

„Не ме притеснява, че ме асоциират с Реал Мадрид. Ако един играч на Байерн се съсредоточава върху тези писания, това не е добре, защото това ще влияе на концентрацията му. Аз съм футболист на Байерн и искам да дам най-доброто на този отбор“, започна Левандовски.

Байерн извади късмет на жребия на осминафиналите на Шампионската лига. Съдбата срещна носителят на титлата в Бундеслигата с Бешикташ. Първият мач между двата състава е на 20 февруари на „Алианц Арена“ от 21.45 часа. Реваншът е на 14 март от 19.00 часа.

„Няма да е изненада, ако Байерн спечели Шампионската лига“.

Полска звезда все по-близо до Реал Мадрид

„Бундеслигата трябва да мисли как да запази позициите си Европа. Би било хубаво, ако редом с Байерн и Дортмунд има и трети тим, който се представя така постоянно и да се превърне в постоянен участник в турнира на богатите“, добави нападателят.