Ситуацията с новия договор на Килиан Мбапе в Пари Сен Жермен ще бъде разрешена „незабавно“, заяви спортният директор на клуба Леонардо. Запитан за бъдещето на френския нападател на фона на интереса от страна на Реал Мадрид и Ливърпул, Леонардо заяви пред „Le Parisien“, че преговорите продължават и е оптимист, че ще бъде постигната сделка, за да може 22-годишният световен шампион да остане на „Парк де Пренс“ отвъд настоящото му споразумение, което изтича през 2022 година.

 „Изненадан съм от някои от новините около Мбапе. Той все още има цял сезон [от договора си]. Статутът му в клуба е все по-важен и той постоянно носи повече отговорности. Говорим с него от известно време и мисля, че решението за бъдещето му настъпи. Разговаряли сме и с Неймар. Ще постигнем резултат незабавно“, заяви Леонардо пред „Le Parisien“.

Бразилецът коментира и ситуацията с Анхел ди Мария и Хуан Бернат, които също имат договори само до края на сезона. Той сподели, че се надява и двамата да преподпишат, за да останат в клуба.

Леонардо обаче призна, че бъдещето на Юлиан Дракслер, чийто контракт също изтича в края на сезона, е все по-вероятно да напусне, въпреки че е „важен играч за клуба“.