Легендата на Манчестър Юнайтед Анди Кол посъветва шефовете на „червените дяволи“ да не избързват с привличането на звездата на Борусия Дортмунд Джейдан Санчо. 

Според бившия голаджия Юнайтед разполага с достатъчно класа в атака и трябва да се даде шанс на млади момчета като Мейсън Грийнууд. Все по-упорито се говори, че Санчо е трансферна цел номер 1 за Манчестър Юнайтед, но Борусия  няма да се откаже толкова лесно от голямата си звезда.

Анди Кол от своя страна изрази мнение, че ако англичанинът пристигне в тима от Манчестър, е много вероятно Грийнууд просто да получава по-малко шансове за изява и да пропилее своя голям талант.

„Мейсън е страхотен играч, невероятен е, харесвам го. Той е талант, истинска находка за Юнайтед и всичко зависи от тях. Нужно е Грийнууд да играе редовно и да се развива, това момче има потенциала да е най-добрият", започна той. 

"За мен Левандовски е най-добрият нападател в момента, но Мейсън Грийнууд има всички шансове да бъде като него. Притеснява ме привличането на Санчо в отбора и се страхувам, че ако той дойде, просто ще засенчи Грийнууд". 

"В Юнайтед е важно да са внимателни, за да не спрат прогреса на Мейсън. Да, съгласен съм, че Солскяер има нужда от класни попълнения, но смятам, че  трябва да се намери точния баланс. Когато имаш футболист като Грийнууд в състава си, нямаш право да спираш неговото развитие“, сподели Кол.