Тимът на Кристъл Палас води преговори с Челси за нападателя Мичи Батшуай, съобщава „Sky Sports“. Белгийският нападател, чийто договор изтича следващото лято, се очаква да подпише 12-месечно удължаване на настоящия си контракт с лондончани преди да бъде пратен някъде под наем.

Това би бил втори престой под наем за нападателяя на „Селхърст Парк“. Той вкара шест гола в 13 мача през втората половина на сезон 2018/2019.

26-годишният белгиец едва ли ще намери място в състава на „сините“, след като в тима са футболисти като Тимо Вернер, Оливие Жиру и Тами Ейбрахам. Той не изигра нито една минута под ръководството на Франк Лампард, след като се появи като резерва срещу Борнемут на 29 февруари.

Кристъл Палас пък се нуждае от нов нападател, след като отбеляза едва 31 попадения от 38 мача във Висшата лига. Техният голмайстор беше Джордан Айю, който отбеляза в противникова врата двете пъти.

В същото време „орлите“ ще се опитат да привлекат и нападателя на Сасуоло Жереми Бога на мястото на Уилферд Заха, който се очаква да напусне лондончани.

Наполи обаче също следи изявите на бившия играч на Челси и вече дори предложи 27 милиона паунда за Бога, докато Рен също е отправил оферта от 20 милиона паунда миналата седмица. Аталанта и Байер Леверкузен също са готови да участват в наддаването, докато Сасуоло иска повече от 30 милиона паунда, за да се раздели с 23-годишния национал на Кот д’Ивоар.