Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо призна, че няма представа какво ще бъде бъдещето му, щом януарският трансферен прозорец отвори.

През лятото бразилският национал опита да форсира продажбата си в Барселона, който изпрати цели 3 оферти за него, до една срещнали твърдия отказ на „червените”. Очаква се през зимата каталунците да се завърнат, а този път Коутиньо да бъде продаден за много под исканите за него през лятото 145 милиона евро.

Коутиньо: Имах оферта от Барса, която ме заинтересува

„В момента играя за Ливърпул и винаги ще давам най-доброто, когато получа възможност да играя. Ще уважавам екипа и феновете”, каза Коутиньо.

„Не знам какво ще бъде бъдещето ми. Какво ще се случи през януари, ще научим, когато дойде януари. Не зная дали ще има оферти за мен.”

„Миналото лято имаше оферта за работа до мен така, както се случва с всеки друг служител, а аз бях заинтересован. След като останах, винаги съм играл с воля и желание. Разбира се, доста неща се случиха през лятото, но винаги съм искал преди всичко да играя и да давам най-доброто, което мога. Това не се е променило.”

Всичко или нищо: Барса само с една цел през зимата и тя е ясна

„Тук съм, предстоят ни много мачове и съм готов да дам най-доброто, за да помогна”, допълни 25-годишният Коутиньо.