Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е препоръчал клубът да привлече левия бек Раян Аит-Нури през лятото, към когото интерес има и от страна на Манчестър Юнайтед. Мърсисайдци бяха свързвани с 22-годишния ляв бек и през януари, когато Андрю Робъртсън и Константинос Цимикас бяха контузени. Въпреки това, на „Анфийлд“ предпочетоха да заложат на Джо Гомес на тази позиция до завръщането на Робъртсън.

Макар че шотландецът се завърна в отбора, Ливърпул пак ще търси нов ляв бек. TEAMtalk твърди, че именно Аит-Нури е в техния радар. Юрген Клоп, който ще напусне поста си през лятото, лично е препоръчал алжирския национал.

„Червените“ обаче няма да са единствените кандидати за неговия подпис, ако все пак решат да привлекат защитника на „вълците“, тъй като и Манчестър Юнайтед има интерес към Аит-Нури. Нов ляв бек ще бъде един от приоритетите на „червените дяволи“ след влизането в клуба на сър Джим Ратклиф. Трансфер на Аит-Нури на „Олд Трафорд“ обаче ще зависи от това първо кого продаде Юнайтед.

Алжирецът е изиграл 106 мача за Уулвърхемптън, в които е вкарал пет гола и е асистирал за още десет попадения. Договорът му с „вълците“ е до лятото на 2026-а година, а порталът Transfermarkt.com го оценява на 28 милиона евро.