Един от основните футболисти на Ювентус – опорният халф Сами Кедира призна, че е заинтригуван от възможността да заиграе във Висшата лига.  Германецът подсили спекулациите около бъдещето си, като допълни, че има желание да реализира своята мечта, която е свързвана със спечелването на максимален брой национални титли.

Договорът на 31-годишният германски национал изтича в края на следващия сезон, а ако Юве успее да привлече Емре Джан от Ливърпул, то мястото на Кедира сред титулярите може и да изстине. В кариерата си бившият ас на Щутгарт може да се повали с шампионски титли в Испания и Италия, така че Англия изглежда като логична дестинация.

Кедира повтори своя голмайсторски рекорд

„Висшата лига ме запленява”, призна Кедира пред „Билд”. „Моят контракт изтича през 2019-а година, а аз често мисля за бъдещето, защото във футбола всичко е възможно.”

„Чувствам се добре тук, разбирам, че съм част от специален отбор. В същото време обожавам и търся предизвикателствата: едно от тях е да спечеля колкото се може повече трофеи, а също и национални титли”, добави Кедира.