Легендата на Ливърпул Джейми Карагър смята, че клубът има нужда да привлече сериозен играч за нападението на отбора, но и допълни, че се съмнява, че това ще е Тимо Вернер. 

Германският голаджия е свързван с трансфер на "Анфийлд" вече от много седмици, но пандемията от коронавирус постави всички клубове в света в доста по-затруднено финансово положение. Това може значително и да усложни евентуална сделка за голаджията на РБ Лайпциг. Самият Карагър признава, че кризата може да измени в голяма степен плановете на клубовете. 

"Мисля, че имаше добър шанс Ливърпул да вземе Тимо Вернер преди пандемията. Финансово обаче не е ясно в какво състояние са клубовете в момента. Погледнах нещо за финансовите резултати на Юнайтед и предполагам, че положението в Ливърпул ще е подобно", започна бившият защитник. 

"Сигурен съм, че трансферният пазар ще бъде афектиран. Ливърпул няма от какво толкова да се оплакват по отношение на състава си, но привличането на още един нападател е необходимо. Това обаче ще зависи от финансите на клуба", завърши Карагър.