Капитанът на втородивизионния английски Уотфорд Трой Дийни не изключи възможността световната суперзвезда Кристиано Роналдо да се озове в Уулвърхемптън, в случай че спекулациите, че ще напусне Ювентус се окажат истина.

Повод за това предположение е силната „португалска връзка“ на „Молиню“ и много силните позиции на суперагента Жорже Мендеш в тима на „вълците“. В момента девет португалци играят за елитния тим, а мениджър на отбора е техният сънародник Нуно Еспирито Санто.

„Мисля, че аз бих се вгледал повече в клуб като Уулвс заради португалската връзка там. Който и да го вземе, ще се подсили с невероятен талант. Този сезон той вече вкара шест гола в четири мача в Серия А. Ако той е на разположение, ще бъда много изненадан, ако няма клуб от топ 10 на Висшата лига, който да се опита да го привлече“, заяви Дийни.

„Аз харесвам Уулвс. Да, този вариант изглежда малко странен. Мисля, че там се гради нещо и те ще се борят непрекъснато за топ 6 в следващите години. Споменах и португалската връзка ,така че има много позитиви. Ако искат да преминат на следващото ниво, това е играчът, когото трябва да опитат да вземат", сподели още Дийни.