Капитанът на Нюкасъл Джамаал Ласелс призна, че е наясно със спекулациите за интерес от страна на Челси, но не смята да им обръща каквото и да било внимание.

24-годишният защитник е един от стълбовете в отбора на Рафаел Бенитес и доказа, че има качества да се изявява на най-високо ниво. Той игра във Висшата лига през сезон 2015/2016, когато „свраките” изпаднаха, но настоящата кампания го показа като много по-зрял футболист.

Логично Ласелс попадна на радара на топ клубовете, като най-усилено продължават слуховете за негово преминаване в Челси. „Когато сърфираш в „Туитър” или хората говорят, че има слухове за този или онзи тим, няма как да ги пропуснеш, но аз изобщо не им обръщам внимание”, коментира Ласелс пред „Скай спортс”.

„Аз съм футболист на Нюкасъл, щастлив съм тук, капитан съм на отбора и нещата се развиват наистина добре. Няма как да не чувам слуховете, но съм концентриран само върху Нюкасъл.”

По-рано през кампанията самият мениджър Рафаел Бенитес индикира, че няма никакво намерение да продава централния бранител.