Футболистът на Челси Н'Голо Канте иска да остане в Челси, въпреки че е следен от Реал Мадрид и Интер. 29-годишният французин няма желание да напуска „Стамфорд Бридж“ нито в краткосрочен, нито в дългосрочен план и е ще щастлив да изпълни договора си, който изтича през 2023 година, твърди „Le10Sport“.

Наскоро се появиха информации, че полузащитникът бил бесен на мениджъра Франк Лампард, който му е отказалда отсъства от тренировки, за да присъства на сватба на свой приятел преди международната пауза. Впоследствие говорител на Челси отрече тези слухове, като ги нарече „пълна глупост“.

През лятото се твърдеше, че Реал Мадрид е насочил вниманието си Канте, след като е охладил интереса си към Пол Погба, но пандемията от коронавирус е принудила „белите“ да преразгледат своите планове.

Интер също се смяташе, че ще наддава за французина, като наставникът на „нерадзурите“ Антонио Конте иска да се събере отново с играча, който привлече именно в Челси. Двамата спечелиха заедно както Висшата лига, така и Купата на Англия.

Говореше се, че и Манчестър Юнайтед обмисля да привлече Канте, но до оферта от тяхна страна така и не стигна.