Вече изпадналият във второто ниво на английския футбол отбор на Фулъм е решил каква цена ще сложи на „златната си кокошка” Райън Сесеньон. Офанзивният футболист е считан за един от големите таланти в английския футбол, но договорът му с „котиджърс” е само за още една година, а самият футболист не иска да кара още един сезон в Чемпиъншип. В последните седмици се потвърди, че Сесеньон е отказал да удължава договора си с лондонския тим, като бъдещето му изглежда ще е далеч от "Крейвън Котидж".

Той бе един от виновниците в отбора на Славиша Стоянович, който спечели промоцията за Висшата лига през сезон 2017/18 с успех над Астън Вила. В крайна сметка във Фулъм са се примирили, че ще трябва да се разделят с големите си звезди, а цената, която е лепната на Сесеньон е 40 милиона британски лири.

Английското издание Daily Mail твърди, че тимът от западен Лондон ще търси точно тази сума за 18-годишния футболист, който е свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед и Тотнъм Хотспър. И двата елитни тима имат желание да привлекат левичаря през идното трансферно лято.