Ръководството на Ювентус е поставило цена на своята суперзвезда Кристиано Роналдо, твърди журналистът Джанлука Ди Марцио. Според него „биаконерите“ са готови да продадат 36-годишния португалски национал срещу сумата от 25-30 милиона евро.

Както е известно, вчера вечерта се появиха информации, че сериозен интерес към нападателя има от страна на английския шампион Манчестър Сити, като самият Роналдо е общувал с играчи на „гражданите“, включително Рубен Диаш, Жоао Кансело и Бернардо Силва. Дори „L'Equipe“ написа, че самият Кристиано иска да напусне Ювентус и да премине на „Етихад“.

В същото време в Манчестър Сити не искат да плащат трансферна сума за Роналдо, чийто договор с „биаконерите“ изтича през следващото лято и той може да бъде привлечен като свободен агент.

За трансфер на Роналдо се заговори усилено след старта на сезона в Серия А. Той остана резерва в мача с Удинезе, като стана ясно, че това е било по негово желание. След срещата пък един от шефовете на Юве Павел Недвед обяви, че португалецът „остава в клуба на 100%“.