Бъдещето на една от звездите на Ювентус Пауло Дибала, продължава да е доста неясно. Аржентинецът, който беше близо до изхода от „Алианц Стейдиъм“ през лятото на 2019 година, има договор до края на сезон 2022 година. През последните месеци се говореше, че приоритет на клуба е именно новият му контракт.

След идването на Андреа Пирло начело на „биаконерите“ обаче нещата се обърнаха. Вчера се появиха информации, че наставникът смята да остави Дибала на резервната скамейка за днешния двубой с Динамо Киев от Шампионската лига, както го стори и при равенството 1:1 срещу Кротоне в Серия А през уикенда.

Още повече, че аржентинецът е бил бесен след последния съдийски сигнал на срещата и се е оплакал на спортния директор на „бианконерите“ Фабио Паратичи. Нападателят пропусна последните два мача на Аржентина заради стомашно-чревни проблеми и очевидно не е бил напълно готов да вземе участие срещу новака в Серия А. Все пак Дибала е бил на друго мнение и веднага е потърсил спортния директор, за да проведе разговор за избора, който бе направил Андреа Пирло.

Сега „Calciomercato“ пише, че от Ювентус са готови да продадат 26-годишния нападател, като отборите на Реал Мадрид и Ювентус следят изкъсо ситуацията. В същото от „старата госпожа“ са набелязали младата сензация на Ред Бул Залцбург Лука Сусич като негов заместник.