Ръководството на Ювентус има за цел да привлече Танги Ндомбеле от Олимпик Лион и Иско Аларкон от Реал Мадрид през летния трансферен прозорец, съобщава „Sky Sports Italia“.

Според информацията, от Ювентус вече са влезли в контакт с агента на Иско и са се информирали при какви условия могат да го вземат.

Италианският шампион ще трябва да плати над 100 милиона евро, за да има в състава си техничния испански национал.

26-годишният халф не се намира в добра форма след треньорската смяна на Жулен Лопетеги със Сантиаго Солари в европейския клубен шампион. Договорът на Иско с "белите" е до лятото на 2022 година.

Полузащитникът е бивш футболист на Малага и Валенсия. Към Иско сериозен интерес има и от страна на английския шампион Манчестър Сити, от френския първенец Пари Сен Жермен, както и от германския шампион Байерн Мюнхен.

В същото време Ювентус ще стартира до броени дни преговори с представителите на халфа на Лион Танги Ндомбеле. Торинци искат на всяка цена френския национал и се надяват да го привлекат през лятото. 22-годишният играч се явява като една от приоритетните цели на "бианконерите" за летния трансферен прозорец. От Лион нямат никакво намерение да разглеждат оферти за него през зимния прозорец, но през лятото негова продажба е възможна.

През настоящия сезон Танги има на сметката си 27 мача за Лион във всички турнири, както и 2 попадения и 5 асистенции.

Ндомбеле е трансферна цел още на Манчестър Сити и Байерн Мюнхен.