Отборът на Ювентус може да привлече нападателя на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал. Агентът на играча вече разкри, че клиентът му иска да напусне „червените дяволи“ още през януари и желанието му може да стане факт, твърди „Gazzetta dello Sport“.

„Биаконерите“ имат интерес към Марсиал от известно време, като се очаква този път да отправят и официална оферта. На „Алианц Стейдиъм“ обаче не разполагат с твърде големи финансови ресурси в момента, така че те ще опитат да го вземат под наем през януари с опция за откупуването му през лятото.

От Юнайтед едва ли ще правят особени спънки, тъй като Марсиал е твърда резерва от началото на сезона и няма индикации, че това ще се промени и при Ралф Рангник. До момента 26-годишният французин е записал 10 мача и 1 гол във всички турнири, но по-често се появява като резерва.

Ювентус обаче може да срещне конкуренция за подписа на Марсиал, към когото интерес има и от Пари Сен Жермен, Атлетико Мадрид и Тотнъм. Затова „биаконерите“ имат и резервен вариант за подсилване на атаката и това е Джанлука Скамака от Сасуоло.