Ювентус изглежда е избрал заместника на Пол Погба, който даде положителна проба за допинг и състезателните му права бяха спрени. Много е вероятно французинът да получи тежко наказание, ако и втората му проба е положителна. Именно заради това торинци вече са се насочили към халфа на Тотнъм з Пиер-Емил Хьойберг, пише "Кориере дело Спорт".
 
Новият спортен директор на "старата госпожа" Кристиано Джунтоли ще има среща в близките дни с агента на играча. На нея ще се обсъжда вероятността за евентуално преминаване на датчанина в Юве през януари.
 
От Тотнъм са склонни да преговарят за продажба на Хьойберг, който позагуби позиции при новия мениджър Анге Постекоглу и играе по-рядко. От началото на сезона той не е записал нито един мач като титуляр в Премиър лийг, а е използван основно като резерва.
 
 
Лондончани са поставили цена в размер на 30 милиона евро на Хьойберг. Джунтоли обаче смята, че тя е твърде завишена и ще опита да я свали. Друг вариант е торинци да опитат да вземат играча под наем до лятото. Първата задача обаче ще е да убедят Хьойберг да се съгласи с тяхната оферта и да договорят личните му условия.