Отборът на Манчестър Юнайтед все още може да привлече своята бивша суперзвезда Кристиано Роналдо, въпреки пристигането на Джейдън Санчо. Както е известно, „червените дяволи“ обявиха в четвъртък, че са постигнали споразумение с Борусия Дортмунд за трансфера на Санчо за сумата от 73 милиона паунда.

Смяташе, че шефовете на Юнайтед ще подпишат само с един измежду Санчо или Роналдо. Също така се очаква мениджърът на Ман Юнайтед Оле Гунар Солскяер да разчита по-често даде и на Мейсън Грийнууд през новия сезон, което означава, че Роналдо ще се окаже ненужен на „Олд Трафорд“.

Сега обаче "90min" твърди, че от новият треньор на Ювентус Масимилиано Алегри е поискал тимът да върне в отбора полузащитника Пол Погба. Изданието пише, че "биаконерите" дори са готови да предложат на Ман Юнайтед бартерна сделка, която да прати Роналдо обратно в Манчестър.

Подобна сделка може да спре и недоволството от страна на феновете на клуба срещу собствениците на Юнайтед семейство Глейзър. Още повече, че договорът на Погба изтича следващото лято и те не искат да го изпуснат за втори път без пари, както се случи и през 2012 година, когато французинът подписа именно с Ювентус.