Отборите на Тотнъм и Ювентус обмислят да извършат доста любопитна размяна. „La Repubblica“ твърди, че в евентуалната размяна ще участват Танги Ндомбеле и Уестън МакКени.

Според изданието завърналият се начело на „биаконерите“ Масимилиано Алегри не е убеден, че МакКени има нужните качества за отбора и затова предпочита да има друг тип халф. Доскоро се смяташе, че Миралем Пянич е пред завръщане на „Алианц Стейдиъм“, но към момента изглежда, че подобен трансфер едва ли ще се случи.

Смята се обаче, че Алегри харесва профила на Ндомбеле, който пък иска да напусне „шпорите“, тъй като не попада в плановете на новия мениджър Нуно Еспирито Санто.

Новият спортен директор на лондончани Фабио Паратичи, който само допреди няколко месеца заемаше изпълняваше същата длъжност в Юве, високо оценява Маккени и той беше ключовия човек за това „старата госпожа“ да привлече американеца миналото лято.

Ето защо двата клуба обмислят подобна размяна, като преговорите ще продължат и в оставащите до края дни на летния трансферен прозорец.