Италианският шампион Ювентус се интересува от звездата на Барселона Антоан Гризман. Торинци готвят сериозна промяна в отбора през лятото след неубедителния сезон, а французинът е едно от имената в списъка за селекция, твърди „Corriere dello Sport“.

Ръководството на „биаконерите“ все още не могат да се разберат с нападателя Пауло Дибала за новия му договор, което не се харесва на шефовете, които обмислят да предложат аржентинеца като разменна монета за привличането на Гризман.

Барса и Ювентус са в добри отношения, като миналото лято вече осъществиха една подобна сделка, като размениха Миралем Пянич и Артур Мело.

Сега двата клуба могат отново да погледнат към подобна размяна на играчи. Това изглежда като добър вариант, с оглед на тежката финансова ситуация, породена от COVID кризата. Още повече, че подобна сделка може да е взаимноизгодна, тъй като на „Камп Ноу“ отдавна са набелязали Пауло Дибала и в същото време в клуба не са много доволни от представянето на Гризман, който не оправда големите очаквания след трансфера си от Атлетико Мадрид.