Отборът на Ювентус си е харесал звездата на Сасуоло Жереми Бога. След като Челси се отказа от клаузата си за обратно изкупуване от 8 милиона евро, сега изглежда, че „биаконерите“ са готови да го отмъкнат от „зелено-чрните“.

Бога се присъедини към Сасуоло за постоянно миналото лято в сделка на стойност от 5,5 милиона евро, след като игра предните две години под наем в италианския тим, а Челси си запази клауза за обратно откупуване, от която обаче, стана ясно по-рано днес, че са се отказали. Сега уебсайтът на Джанлука Ди Марцио твърди, че той вече на 100% е играч на Сасуоло.

„Sky Sport Italia“ обаче твърди, че Юве е влязъл в надпреварата за 24-годишния нападател. „Бианконерите“ имат отлични отношения със Сасуоло и според телевизионния оператор са "готови" да го грабнат като заместник на Дъглас Коста.

Наполи обаче също е готов да наддава и вече дори е подготвил предложение на стойност от около 20-25 милиона евро за бившия младежки национал на Франция. Според Джанлука Ди Марцио ще са нужни поне 30 милиона евро, за да бъде убеден тимът на Сасуоло за се раздели със своя футболист.