Ювентус е готов да се сбори с Интер за подписа на изгряващата италианска звезда Джакомо Распадори. Подобна офанзива на „бианконерите“ ще влезе в ход, ако Алваро Мората или Мойс Кийн напуснат през лятото.

„Старата госпожа“ се готви за сериозна реформа в своята атака през лятото, като бъдещето на Пауло Дибала в момента виси на косъм, тъй като договорът му изтича.

Според Калчомеркато, Юве има сериозно желание да привлече Распадори през лятото, но конкуренцията на Интер е много сериозна. Допълнителен плюс за „нерадзурите“ е, че самият играч е фен на клуба от малък.

Кийн може да напусне Ювентус година по-рано от планираното, като досега не е впечатлил Масимилиано Алегри и това е сериозен мотив за интереса на "черно-белите" към европейския шампион с Италия Распадори. Източникът допълва, че градският съперник Торино проявява сериозен интерес към бившия играч на Евертън.

„Бианконерите“ желаят да подпишат с Мората постоянен договор, но не желаят да плащат клаузата му от 35 милиона евро. Въпросаният параграф е приложен към договора му за наем от Атлетико Мадрид.