Отборът на Ювентус е предложил своите футболисти Аарън Рамзи и Адриен Рабио за полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, като по този начин „биаконерите“ ще се опитат да намалят исканата цена за французина на 132 милиона паунда.

Според „AS“, Юве отчаяно иска да си върне Погба в предстоящия трансферен прозорец.

Смята се, че мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер е голям фен на Рамзи, който се присъедини към „бианконерите“ за без пари миналата година, но за момента не успява да се наложи в тима от Торино, като вкара само три гола.

Рабио пък има желание да напусне, след като и той се оказва неспособен да покаже това, което може. Той също дойде с безплатен трансфер от ПСЖ. Според информациите Юнайтед са пращали скаути няколко пъти през този сезон да наблюдават изявите на френския халф, тъй като Солскяер изглежда да внесе още повече креативност в центъра на терена и да намери подходящ партньор на Бруно Фернандеш. Рабио все още има четири години от договора си Юве.

„Sun“ разкрива, че Юнайтед са готови да продадат Погба, който този сезон се бори с контузии и е направил едва шест старта, за поне 100 милиона паунда.

„Червените дяволи“ са склонни да спечелят пари от французина, за да съберат средства за покупките на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд и Джак Грийлиш от Астън Вила, които са оценявани на обща стойност от 150 милиона паунда.

Реал Мадрид, Интер и ПСЖ също са свързани със световния шампион от 2018 година, но засега не смятат да предприемат нещо конкретно.