Манчестър Юнайтед изглежда е изпаднал в патова ситуация по отношение десния краен защитник на Пари Сен Жермен Серж Орие. Изданието psgunited.com чрез своята страница в „Туитър” заяви, че английският тим е постигнал принципна договорка с котдивоареца за личните му условия, но пък английските власти няма да го допуснат да стъпи на Острова.

От медията уточняват, че Челси също е свързал с агента на 24-годишния играч, но последният е обяснил, че предпочита да играе за „червените дяволи”. Ходът на Юнайтед определено е интересен, като се има предвид, че тимът разполага с Антонио Валенсия на същата позиция, а също така и универсалният Матео Дармиан, който умее да игра в защита и по двата фланга.

Юнайтед фаворит за подписа на защитник от ПСЖ

Това обаче ще бъдат евентуално проблеми за мениджъра Жозе Моуриньо, а по-сериозният за Юнайтед касае правото на Орие да пребивава на английски земя. Орие бе осъден за нападение над полицейски служител и в момента обжалва. Докато няма ново официално решение по случая, африканецът изобщо не може да бъде допуснат да пресече границата на Обединеното кралство. По същата причина той пропусна гостуването на ПСЖ срещу Арсенал от Шампионската лига през миналия сезон.