Поражението на Манчестър Юнайтед от Истанбул Башакшехир в Шампионската лига в сряда вечерта изкара няколко играчи на тима под светлините на прожекторите, но в негативен аспект. В същото време пък се усилиха спекулациите относно привличането на Маурисио Почетино, който да наследи Оле Гунар Солскяер като мениджър.

Сред тези играчи, които бяха откроени, беше Пол Погба, чиито изпълнения за тима „червените дяволи“ са доста незадоволителни. Престижното списание „FourFourTwo“ твърди, че Юнайтед възнамерява да пусне френския халф на пазара през 2021 година.

Наскоро тимът удължи договора на Погба до 2022 година, но това се разбираше като формалност за Юнайтед, който по този начин се застрахова да не изпусне световния шампион за без пари догодина. Така клубът ще бъде в добра позиция да го продаде през 2021 година.

Погба отдавна е в списъка на треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, въпреки че финансовият аспект винаги е бил пречка за това той да акостира на „Сантиаго Бернабеу“.

„Погба иска да се работи под ръководството на Зинедин Зидан от следващия сезон и е успял да накара Манчестър Юнайтед да намали цената му до 60 милиона евро", пише пък „Calciomercato“.

Реал Мадрид обаче засега отхвърля възможността да вземе Погба. Приоритетите на клуба за 2021 година са Килиан Мбапе и, вероятно, младият халф на Рен Едуардо Камавинга, следвани от Ерлинг Халанд през 2022 година.

Наскоро самият Погба пък заяви, че мечтата му е един ден да заиграе за Реал Мадрид.