Английският Манчестър Юнайтед е направил контакт с шефовете на Ювентус, за да стартират преговори за аржентинския нападател Пауло Дибала. Разговорите са се осъществили в последната седмица на месец май, предават медиите в Италия, които потвърждават, че Юнайтед „натиска” здраво за футболиста, като дори са се свързали с представителите на футболиста, които са неговото семейство.

Информацията идва седмица след изказването на брата на Дибала – Густаво, който потвърди, че 25-годишният му роднина ще напусне Ювентус, след като стана ясно, че и Масимилиано Алегри вече няма да води „бианконерите” през селдващия сезон.

Италианският Tuttosport пише, че може да станем свидетели на потенциална размяна между двата тима. Причината е, че италианският шампион иска да върне в Торино полузащитника на „червените дяволи” Пол Погба. Френският полузащитник пък присъства на прощалното парти на защитника Андреа Бардзали, който се отказа от футболната си кариера, като за последно игра с екипа на Ювентус.

Бившата звезда на Палермо – Дибала, пък е спряган и за трансфер в Атлетико Мадрид, след като испанският тим ще се раздели с Антоан Гризман през това лято.