Отборът на Манчестър Юнайтед отново е погледнал към крилото на Интер Иван Перишич като алтернатива на Джейдън Санчо, твърдят в Англия. По-рано днес мениджърът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавър заяви, че Санчо е решил да остане в германския клуб за още един сезон.

Това е голям удар по амбициите на „червените дяволи“, след като 20-годишният английски национал бе смятан за приоритетна цел на тима. Двата клуба така и не се разбраха за цената на футболиста. Дортмунд бяха поставили цена от 120 милиона евро, която Юнайтед категорично отказа да плати. Сега се очаква „червените дяволи“ да се насочат към алтернативи.

Тимът от „Олд Трафорд“ многократно бе свързван с Перишич, особено, когато Жозе Моуриньо беше начело, но не можа да договори с Интер. Вместо това хърватинът отиде под наем в Байерн Мюнхен, като им помогна да спечелят требъл, включително Шампионската лига, но германците не активираха опцията за откупуване.

Сега „The Telegraph“ твърди, че Манчестър Юнайтед отново е погледнал към Перишич. 31-годишният хърватски национал не попада в плановете на Антонио Конте и „нерадзурите“ ще се опитата да се разделят с него, като са му поставили цена от около 20 милиона евро.

През миналия сезон Перишич направи 35 участия за Байерн Мюнхен, като вкара осем гола и даде още 10 асистенции.

Сред другите опции за подсилване на атаката на Юнайтед се смята, че са Дъглас Коста от Ювентус и Гарет Бейл от Реал Мадрид.