Отборът на Манчестър Юнайтед е близо до споразумение за подписа на звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, твърди "Sun". Според журналиста Нийл Къстис, двата клуба са близо до споразумение за трансфер в региона на 100 милиона паунда и се очаква той да бъде завършен скоро след отварянето на трансферния прозорец на 27 юли.

„Юнайтед и Борусия Дортмунд са близо до споразумение за трансфер на крилото на стойност 100 милиона паунда, който иска да премине във Висшата лига и "Олд Трафорд"“, пише Къстис.

Журналистът обаче не предоставя повече подробности за това как се е случил пробивът или откъде е дошла неговата информация.

Изданията по-рано през седмицата твърдяха, че Юнайтед ще има шанс да вземе Санчо, само ако осигурят участие в Шампионската лига.

Има информации, че Дортмунд е отклонил крайния срок за преговори за 6 август, което също може да е вярно, предвид необходимостта им да имат време да намерят заместник на Санчо, преди новият сезон в Бундеслигата да стартира в началото на месец септември.