Отборът на Манчестър Юнайтед е възобновил интереса си към защитника на Виляреал Пау Торес и може да се опита да го привлече през лятото. „Manchester Evening News“ разкрива, че „червените дяволи“ планират да подпишат с още един централен защитник преди началото на следващия сезон, въпреки че привлякоха Рафаел Варан миналата година.

Хари Магуайър пък имаше много тежък сезон и може да бъде лишен от капитанската лента от новия мениджър Ерик тен Хаг. В същото време Юнайтед са готови да пуснат Ерик Баи и Фил Джоунс да си тръгнат, като и двамата играчи също са готови да направят следващата крачка. Въпреки че подписа нов договор миналия април, Баи изигра едва седем мача за Юнайтед този сезон, като записа повече участия за националния отбор на Кот д'Ивоар.

Gulliver/GettyImages
78 снимки

30-годишният Джоунс стартира само два пъти за последните две години, докато Аксел Туанзебе също може да напусне след два лоши периода под наем в Астън Вила и Наполи.

Съобщава се, че Торес е готов да изслушва оферти това лято. Бранителят има клауза за откупуване от 60 милиона евро в договора си. Той е юноша на Виляреал и почти цялата му кариера досега преминава на „Ел Мадригал“, с изключение на кратък период под наем в Малага. За „жълтата подводница“ той има 127 мача и 10 гола на сметката си. От 2019 година той е и национал на Испания със 17 мача и 1 отбелязан гол до момента.

Изданието допълва, че от Юнайтед са провели разговори и с Антонио Рюдигер от Челси, но подобен трансфер е малко вероятен, тъй като германецът иска да играе в отбор, който ще участва в Шампионската лига догодина.