Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо направи един от най-големите трансфери това лято, след като напусна Ювентус и се завърна в Манчестър Юнайтед. Той стартира и по чудесен начин втория си престой на „Олд Трафорд“, след като вече има четири попадения в три мача, откакто се завърна в клуба.

Сега обаче испанската радиостанция „Cadena Ser“ излезе с любопитната информация, че през лятото шампионът в Ла Лига Атлетико Мадрид е отказал възможността да вземе португалеца.

Според информацията агентът на нападателя Жорже Мендеш е преговарял с „дюшекчиите“ за евентуално завръщане на Роналдо в Ла Лига. Шампионите обаче са отхвърлили тази възможност, тъй като не са искали да подпишат с някого, който е легенда на местния враг Реал Мадрид. Както е известно, Кристиано игра за „лос бланкос“ в периода 2009 – 2018 година. В крайна сметка на "Уанда Метрополитано" се завърна Антоан Гризман, който беше взет под наем от Барселона.

В информацията се казва още, че Атлети са пропуснали възможността да подпишат с Роналдо още през 2003 година, когато той напусна Спортинг Лисабон и премина в Ман Юнайтед.