Така желаният от Барселона Филипе Коутиньо може да предприеме изненадващ ход през зимата, след като агентът му се срещна с един най-важните хора високо по йерархията в Пари Сен Жермен.  „Скай Спортс” съобщи първи новината, която определено ще повиши градуса на страстите около плеймейкъра на Ливърпул.

Барса се пробва отново за Коутиньо, но... с по-ниска оферта

През лятото бразилецът опита с всички средства да си издейства преминаване в Барселона, чиято най-висока оферта стигна 120 милиона паунда. Ливърпул остана твърд в нежеланието си да продава и по-късно 25-годишният футболист бе реабилитиран в състава. Естествено, това не значеше край на сагата, като още отсега се говори, че „блаугранас” готвят втора офанзива през януари.

Техните сметки обаче могат да излязат криви, тъй като агентът на Коутиньо – Киа Джорабчиян използва уикенда, за да се види с техническия директор на ПСЖ Антеро Енрике. Съвсем не е изключено ПСЖ да цели нов удар по Барселона след историческото отмъкване на Неймар срещу 222 милиона евро. Именно присъствието на последния ще бъде големият коз на парижани, тъй като Неймар и Коутиньо са близки приятели.

Клоп и Ливърпул дават мило и драго за Коутиньо

За следващия ход на преминалия през Интер играч ще има значение и формата на Ливърпул, която към момента не е никак добра. Ако мърсисайдци продължат да изпускат точки, то много малко неща биха спрели Коутиньо да не напусне.