Отборът на Торино е поискал около 50 милиона евро от Интер за защитника Бремер. „Нерадзурите“ обаче не са готови да дадат подобна сума, но ситуацията може да се промени, след като Джанлука Ди Марцио твърди, че в договора на бразилеца има специална клауза, която му позволява да напусне „биковете“ срещу 15 милиона евро през януари.

Преди няколко месеца Бремер удължи контракта си до юни 2024 година. По този начин той си издейства по-висока заплата, а Торино си гарантира, че ще може да го продаде за сериозна сума. Президентът на клуба Урбано Коайро е наясно, че няма как да задържи бразилеца, но се надява да го продаде колкото се може по-изгодно.

Ювентус, Тотнъм и Манчестър Юнайтед също следят ситуацията около Бремер. Той обаче е дал дума да премине в Интер, защото е свикнал да играе в схема с трима централни защитници и смята, че най-бързо ще се приспособи към стила на „нерадзурите“.

Заради споменатата клауза е по-вероятно вицешампиона на Италия да изчака до зимата и тогава да купи бразилеца. Проблемът за наставника Симоне Индзаги е, че се очаква скоро Милан Шкриниар да премине в Пари Сен Жермен и това ще ограничи опциите му в защита.