Италианският шампион Интер обмисля трансфер на 33-годишния нападател Фелипе Кайседо. Еквадорецът е играч на Дженоа, но преди това беше в Лацио, където наставник му беше Симоне Индзаги, който от този сезон е начело на „нерадзурите“.

„Знам, че днес ще има среща за това. Със сигурност самият Кайседо е съгласен на такъв трансфер, но преди това двата клуба трябва да се разберат“, заяви бившият халф на Лацио Марко Пароло пред „DAZN“, като по този начин потвърди за преговори между двата клуба.

Шампионите се нуждаят от нападател, тъй като Хоакин Корея е аут за поне за месец заради травма в левия крак. Възможно е Кайседо да бъде взет и само под наем.

В същото време „Gazzetta dello Sport“ съобщава, че от Интер следят още Рами Бенсебайни от Борусия Мьонхенгладбах, както и Филип Костич Айнтрахт Франкфурт.

Изданието допълва, че „нерадзурите“ ще искат да се подсилят и с нов ляв бек до края на трансферния прозорец. Анхелиньо от РБ Лайпциг е един от споменаваните играчи, но футболистът на Лестър Тимоти Кастан е този, който е бил предложен на Интер. „Лисиците“ обаче са готови само на директна продажба, докато от „Джузепе Меаца“ искат белгиеца само под наем.