Реал Мадрид отхвърли офертата на Интер от 42 милиона евро за Хамес Родригес. Това е съвпаднало и с желанието на самия футболист, който не се вижда да играе за италианския тим.

Интер с оферта от 42 милиона за играч на Реал

През последните дни различни европейски медии потвърдиха за мощната офанзива на „нерадзурите”. Още в хода на сезона италианската преса информира, че през лятото на 2017 година клубът ще опита да направи наистина марков трансфер. Предвиждаше се, че Интер ще съумее да извлече максимума от ситуацията на Родригес при „белия балет”, където колумбийският национал е резерва.

Едно-едничко действие и Хамес пак постави Реал в шах

Мадридският вестник „АС” потвърди, че Реал е отказал офертата от 42 милиона евро, тъй като смята, че може да получи доста повече за 25-годишния южноамериканец. През 2014 година „лос меренгес” се бръкнаха с цели 75 милиона евро за бившия ас на Монако.

На всичкото отгоре самият Хамес изобщо не иска да чуе за Серия А. Смята се, че неговият стремеж е да премине в Манчестър Юнайтед, тъй като – за разлика от Интер, който е аут от евротурнирите – „червените дяволи” ще играят в Шампионската лига.