Нападателят Мауро Икарди демонстрира още по-ясно, че планира да продължи да играе за Интер въпреки нежеланието на треньора Антонио Конте да го включи в сметките си.

По-рано днес медиите в Италия съобщиха, че 26-годишният играч е поискал №7 за новия сезон, след като досегашната му „деветка” ще грее на гърба на новото попълнение Ромелу Лукаку. Неговата съпруга и агент Уанда Нара пък потвърди пред ТВ шоу, че нейният спътник в живота ще  остане при „нерадзурите”.

Нападателят наруши собственото си мълчание по този повод, като публикува снимки от своя нов дом в Милано. Сградата на този етап прилича повече на строителна площадка, но футболистът вече демонстрира привързаност към нея.

Тепърва остава да се види дали проблематичният нападател, който през февруари беше разжалван като капитан и временно изваден от състава, ще бъде приветстван обратно от съотборниците в Интер. На този етап треньорът Антонио Конте и директорът Джузепе Марота дадоха да се разбере, че аржентинецът е излишен на „Джузепе Меаца”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My New Home is Coming ⏳🏗🚧 . . #milan #italy #home 🚨

A post shared by Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi) on