Футболистът на Пари Сен Жермен Тома Мюние намекна, че бъдещето на Адриен Рабио е свързано с Барселона.

Любопитен факт е, че 23-годишният футболист получи подкрепата на своите съотборници, въпреки негативното отношение от страна на ръководните фактори в клуба, след като Рабио отказа да поднови своя договор и стана ясно, че ще напусне „Парк де Пренс“ през лятото, когато контрактът му изтече.

Запитан за вече приключилия конфликт между Рабио и ПСЖ, Мюние заяви, че е разочарован от факта, че нещата са завършили по този начин.

„Жалко е, че ситуацията приключи по този начин. Позицията на клуба не е била в състояние да изпълни исканото от играча за подновяването на договора и разбирам какво се е случило“, коментира Мюние.

„Адриен е страхотен играч, който може да се наложи във всеки един от най-добрите отбори в света заради таланта, с който разполага. Фактът, че е получил оферта от такъв голям клуб е нещо, което не може да бъде пренебрегнато на неговата възраст. Сложно е да кажеш „не“ на такова предложение“, добави белгиецът, визирайки най-вероятно споразумението между Рабио и Барселона.

Ювентус също възнамерява да привлече Рабио, така че сапунената опера все още не е приключила. Той ще си тръгне от ПСЖ, но съдбата му все още не е ясна.