Бившият футболист на Интер Милано Джанер Еркин обвини директно треньора Франк де Бур, че е унищожил категорично неговата кариера. 31-годишният Еркин се присъедини към Интер през 2016-а като свободен агент и веднага бе пратен под наем в Бешикташ през август, като не записа и един мач за „нерадзурите”.

„Смятах, че това ще бъде голяма стъпка за мен и ще играя често, ще печеля трофеи и ще създам връзка с феновете на Интер”, започна той пред сайт, свързан с феновете на клуба.

Lap.bg
17 снимки

„Не исках да напускам Интер, дори когато Роберто Манчини се махна, но Франк де Бур се държеше с мен отвратително. Остави ме извън състава сякаш съм някои юноша от академията и не го смятам за приемливо. Манчини ме използва по време на подготовката и имаше вяра в мен. Бях тъжен, когато той напусна. Отношението, което получих от Де Бур бе тотално неуважителна и трансформира кариерата ми в негативен план след това. Никога не разбрах защо стана така. Не попадах в плановете му от първия ден в Италия. Не играх в последния мач от подготовката, а също така не участвах регулярно в тренировъчните занимания. Трябваше да се трудя здраво без съотборниците си”, каза още той.

„Мисля, че той го направи това, за да ме накара да си тръгна. Друго обяснение нямам. На практика няма никой, който да е бил в отбора по