Нападателят Одион Игало каза, че ще седне и ще обсъди възможностите си с агента си, ако Манчестър Юнайтед направи предложение да подпише за постоянно с тях през лятото. 30-годишният нападател дойде на пожар в последния ден от трансферния прозорец и мнозина смятаха, че това ще е провален трансфер. Той обаче доказа, че те грешат след силното началото, което направи на кариерата си на „Олд Трафорд“. Националът на Нигерия, който е привърженик на Юнайтед през целия си живот, отбеляза четири гола в своите осем участия за клуба и има предложения, че мениджърът Оле Гунар Солскяер се стреми да подпише с него постоянно, след като в момента той играе под наем.

Юнайтед може да сключи сделка с китайския Шанхай Шенхуа за около 15 милиона паунда. Игало обаче отказа да изключи завръщането си в Китай, дори ако Юнайтед отговари на исканата цена на Шанхай и настоя, че „всичко може да се случи“.

„Все още няма оферта, тъй като сезонът продължава и все още сделката по наема ми не е приключила“, каза Игало пред „ELEGBETE TV“.

„ Аз не взимам тези решения сам. Имам принципи и имам насоки за всичко, което правя. Винаги се моля на Бог да ме насочи. Видях толкова много туитове на различни хора. Някои казват да се върна в Китай, някои да остана в Ман Юнайтед. Аз не съм казал нищо. Когато сезонът завърши и ако получа две оферти от различни отбори, ще седна да мисля“, продължи бившият играч на Уотфорд.

„Когато сезонът приключи и получа две предложения от двата отбора, тогава ще седна и ще помисля, ще се моля и каквото Бог каже, че трябва да направя, ще го сторя. Дойдох в Манчестър Юнайтед, за да играя за по-малко пари, защото исках. Така че всичко може да се случи, но искам сезонът да приключи и наемът също. Тогава ще видя всичко, което имам. Трябва завърша сезона добре и да седна с моя агент, да видя какви опции има: A, B, C, D и трябва да изберем", каза още нападателят.

По-рано тази седмица Игало изрази специални благодарности за „братята“ си Хуан Мата, Давид де Хеа и Серхио Ромеро, които му помогнаха да се установи в Юнайтед след пристигането си през януари.

„Има много момчета там, които ми помогнаха. Момчетата в съблекалнята са много добри“, каза той по време на включване в социалната мрежа „Instagram“.

„Първият път, когато стъпих в съблекалнята бях „Уау“. Имаше двама или трима играчи, които ме ме накараха да се почувства комфортно. След два, три дни започнахме да живеем като братя, все едно съм там от пет години, смеехме се заедно. Особено Хуан Мата, Де Хеа и другият вратар Ромеро, защото говорят испански, както и аз“, сподели Игало.