Английският шампион Манчестър Сити отново е отхвърлил възможността на вземе полузащитника на градския съперник Манчестър Юнайтед - Пол Погба. Французинът се очаква да напусне „Олд Трафорд“ през лятото, когато изтича договорът му с „червените дяволи“.

„Daily Star“ сега разкрива, че от Сити отново, точно както беше преди четири години, са отказали да вземат Погба в редиците си. През април 2018 година мениджърът на „гражданите“ Хосеп Гуардиола разкри в навечерието на дербито на Манчестър срещу Юнайтед, когато начело на „червените дяволи“ беше още Жозе Моуриньо, че му е било предложена възможността да вземе французина на „Етихад“.

Gulliver/GettyImages
86 снимки

Сега испанският наставник е дал същия отговор на агента на Погба Мино Райола, който вече пък търси нов клуб на своя клиент. Пари Сен Жермен остава една от опциите, докато бившият тим на 29-годишния французин Ювентус също има мераци да си върне халфа. Това, че няма да струва никакви пари, го прави привлекателно предложение и за Барселона, допълва изданието.

Единственият проблем може да се окаже заплатата на Погба, който в момента прибира по 350,000 паунда на седмица.

Смята се, че французинът вече е изиграл последния си мач за Манчестър Юнайтед, след като временният мениджър на тима Ралф Рангник потвърди в петък, че Погба почти сигурно няма да играе до края на сезона заради контузията, която получи при тежкото поражение с 0:4 от Ливърпул на „Анфийлд“ по-рано тази седмица.