Отборът на Манчестър Юнайтед ще се опита да се възстанови след разочароващия си сезон през лятото и временният мениджър Ралф Рангник призна, че клубът ще се насочи към „шест или осем нови играчи“ през летния трансферен прозорец.

„В крайна сметка футболът е доста лесен, просто трябва да печелиш мачове. За да направим това е очевидно, че имаме нужда от редица нови играчи. В клуба има футболисти, които са наистина на топ ниво, но както казах, имаме нужда от подсилване във всички зони. Предполагам, че ще има шест или осем нови играчи. Те трябва да бъдат топ играчи, за да подсилят качеството на отбора“, заяви Рангник.

26 снимки

Германецът ще заеме консултантска роля през лятото, докато наставникът на Аякс Ерик тен Хаг официално ще бъде новия мениджър на отбора.

„The Sun“ съобщава, че дуото на Аякс Себастиен Але и Антони може да последват настоящия си треньор на „Олд Трафорд“. Изданието също така разкрива, че трансферният списък на Юнайтед включва полузащитника на Уест Хем Деклан Райс, атакуващия халф на РБ Лайпциг Кристофър Нкунку, както и полузащитниците на Лацио и Барселона Сергей Милинкович-Савич и Френки де Йонг.