Доставчикът на екипировка на Барселона сътвори голям гаф или стана жертва на сериозна хакерска атака, пише As. На страницата на спортния концерн в една от социалните мрежи се появи съобщение, което на практика обяви полузащитника на Ливърпул Филипе Коутиньо за футболист на Барселона.

„Филипе Коутиньо е готов да блести на „Камп Ноу“. Вземи фланелката на Барселона с името на магьосника. Побързай, количествата са ограничени“, написаха от Найк.

Коутиньо вече търси къща в Барселона

Съобщението се разпространи с мълниеносна скорост из социалните мрежи и различните спортни издания, а в последствие бе отстранено от страницата на спортния гигант.

Клоп за Коутиньо: С изключение на брака ми, нищо не е вечно

Испанското издание AS отбелязва, че е вероятно да се касае за хакерска атака, каквито многократно бяха направени през 2017 година.

Същевременно слуховете около Коутиньо не спират, а близки до „блаугранас“ твърдят, че испанският гранд ще предприеме решителни действия да вземе плеймейкъра през януари. Опитите на каталунците да подпишат с национала на Бразилия удариха na камък през лятото на 2017 година заради разминаване във финансовите претенции на двата клуба.