Новакът във Висшата лига Фулъм следи бившия ас на Тотнъм Серж Орие. „RMC Sport“ твърди, че „котиджърс“ са сред клубовете, които са показали конкретен интерес към Орие. Лондончани обаче ще се сблъскат с конкуренция от страна на Атлетико Мадрид и Галатасарай за подписа на котдивоареца.

Отборът на Марко Силва се подготвя за завръщането си в елита на Англия и вече привлече Жоао Палиня от Спортинг Лисабон и Андреас Перейра от Манчестър Юнайтед. Сега те следят и защитника на Уест Хем Иса Диоп, тъй като Силва иска да подсили отбраната си.

От „Крейвън Котидж“ обаче също искат да върнат и Орие във Висшата лига. Крайният защитник се присъедини към Тотнъм през 2017 година, няколко месеца след края на двугодишния си престой в Пари Сен Жермен. Националът на Кот д'Ивоар отбеляза общо осем гола и направи 17 асистенции в 110 мача за „шпорите“.

29-годишният футболист напусна лондончани миналата година и подписа с Виляреал. Котдивоарецът регистрира две асистенции в 23 мача във всички турнири през миналия сезон за „жълтата подводница“.